Faszerkezetű házak
Tömör fából készült bútorok
Árajánlat kérés

Árajánlat kérés
Tekintettel arra, hogy cégünk jól el van látva saját munkaeszközökkel az erdőkitermeléstől a feldolgozásig , lehetőségünk van szigorú felügyelet alatt tartani úgy a nyersanyag minőségét mint teljes gyártási folyamatainkat. Így biztosítani tudjuk vevőinket afelől,hogy nálunk a legjobb termelői áron kapja meg a tömör fából készült bútorokat vagy a megálmodott faszerkezetű házát.
Több mint 20 éves tapasztalatunkra alapozva olyan házat ajánlunk Önnek, amely 30-40 év múlva is tökéletesen megfelelő lesz az akkor életben lévő követelményeknek – mert egy lakóház vagy egy panzió nem csak egy életre szól !
1.A megadott elérhetőségeken felveszi velünk a kapcsolatot vagy meglátogat bennünket csíkmindszenti telephelyünkön.
Ha saját ház terv szerint szeretné építeni házát, akkor azt árazzuk be.
Ha nem rendelkezik saját tervvel, az Önökkel folytatott egyeztetések alapján különböző típusterveket dolgozunk ki és az árajánlatot 2-5 napon belül megküldjük Önöknek.
2.Ha árajánlatunk elfogadható az Önök számára a legfontosabb, hogy találkozzunk személyesen.
A legjobbnak mindig az bizonyul, amikor a telken tudunk találkozni, viszont akkor is találkoznunk kell, ha még nincs telek vagy terv.
A mi célunk, hogy időtálló, jó minőségű, energiatakarékos és kedvező árfekvésű otthont építsünk Önnek.
3.Ha lehetőség adódik erre, szivesen bemutatunk általunk épített házakat - akár egy kész házat tekint meg, melyben már több éve laknak megrendelőink vagy egy épülőfélben lévő kivitelezést.
4.Profi tervezőink az Ön által megálmodott ház terveit fogják több verzióban elkészíteni. A tervek figyelembe veszik az Ön által elmondott igényeket, a telek fekvését, valamint a helyi Önkormányzat Szabályozási Tervében foglalt előírásokat.Ezekhez természetesen felhasználjuk a saját tapasztalatainkat is de mindenekelőtt betartjuk a háztervezés szabályait.
Folyamatos kapcsolattartással ami Ön és a Tervező között zajlik pár nap alatt készre tervezzük a házat.
5.A végleges árajánlatban pontosítjuk az olyan részleteket mint riasztó rendszer, redőny, elektromos garázsnyitás, beépített bútrok és még sok más.
Ilyenkor javaslatot tehetünk arra, hogyan lehet még költséghatékonyabban megoldani bizonyos részleteket.
Mivelhogy nem vagyunk egyetlen gyárnak vagy technológiának sem az elkötelezettjei , széles skálából tudunk választani szigetelőket, kezelő anyagokat, kiegészítőket.
6.Ha az ár, a műszaki tartalom, a határidők és a fizetési feltételek elfogadásra kerülnek, akkor a szerződés pontjait kialakítjuk úgy, hogy mindkét félnek megfelelő legyen.
A szerződésben a kivitelezés teljes időtartamára árgaranciát biztosítunk a jóhagyott terv keretein belül. Ha Ön valamilyen okból a kivitelezés alatt módosítani szeretne újabb egyeztetésekre lesz szükség.
Szerződéskötéskor felajánljuk Önnek, ha új Megrendelőt hoz számunkra, mi azt jutalékkal köszönjük meg! Ez lehet akár egy szobának vagy konyhájának bebútorozása, vagy egy filagória.
7. Az Ön által jóváhagyott vázlatrajznak megfelelően elkészítjük az engedélyezési tervdokumentációkat és a gyártmányterveket.
8. Anyagok kiválasztása - Miközben tart az engedélyeztetési eljárás, lesz idő a vakolatok, ereszrendszer, ereszalja színeit, belső burkolatokat, kapcsolókat, dugaljakat, csaptelepeket és a szanitereket kiválasztani.
9. Ház szerkezetének építése. A fogadószint befejezését követően felgyorsulnak az események. A telephelyünkön összeállított szerkezetet elszállítjuk az Ön telkére és a ház méreteitől és a terv bonyolultságától függően 4-10 hét alatt már fedő alatt is lesz az Ön háza.
10. Kulcsrakész kivitelezés .Készház építése esetén 50-90 nap alatt a kulcsrakészen átadjuk Önnek faszerkezetes, energiatakarékos, igényesen kivitelezett otthonát.
Ha Önnek megtetszenek tömörfa bútoraink, szivesen ajánljuk meglévő modelljeinket vagy egyedi bútordarabokat is készíthetünk az Ön elképzelései szerint, új otthona kényelmének és hangulatának biztosítása céljából.
Telek / Cím:

Ház méretei / Terület:

Szintek száma:

Terv rendelkezésre áll:

Ház típusa:

Név:*

Email:*

Telefonszám:

Üzenet:*

Ellenörző kód:*